The Spirit Safe

Als zaakvoerders van een drankencentrale zijn we in 2002 gestart met ons te verdiepen in Whisky, het Schotse levenswater. Wat begonnen is als een gewoon product uit ons gamma is ondertussen uitgegroeid tot een collectie van ongeveer 2700 soorten Whisky’s uit verschillende landen. Na verloop van tijd werd het voor ons een hobby, wat dan uiteindelijk gegroeid is tot een passie. Het proeven van diverse Whisky’s uit verschillende vaten en diverse regio’s viel in de smaak. Vandaar dat we besloten hebben om in onze winkel een volledige whiskyruimte van 135 m² te bouwen met op de eerste verdieping een open tastingruimte.

11 jaar later hebben mijn vrouw en ik besloten om op een lege verdieping in onze opslagruimte achteraan een speciale drankgelegenheid te bouwen. We trachten een gezellige en huiselijke sfeer te creëren, en zo is “de spirit safe” geboren.

In de Spirit Safe staat Whisky centraal, er is de mogelijkheid om 300 whisky’s te degusteren. De niet-Whisky drinker heeft de keuze uit 30 soorten Gins en 15 soorten Tonics, Sherry, Calvados, wijn, cava en champagne. Voor de bierliefhebber hebben we Guinness.

We zijn open elke tweede vrijdag van de maand van 20:00 uur tot 02:00 uur.

 

Slainte!

 

Geert en Kathleen